Winkelwagen 0 items - €0,00 0
My Bag 0 items - €0,00 0

Over ons

Positiviteit houdt ons bezig!

Positive LifeCare
Wie zijn we?

Beste bezoeker van Positive LifeCare

We wonen in Venlo, een kleine stad in het zuiden van Nederland.

Wij zijn een familie met 2 opgroeiende tieners die veel ups en downs hebben meegemaakt, maar we geloven diep in één ding: een positief leven is een nuttig leven en het is een uitkomst van een positieve geest.

 

PLC biedt u gecertificeerde en 100% biologische producten en artikelen die een positiviteit zelf symboliseren en het doel van de producten is om individuele mensen te helpen wakker te worden met een glimlach en gepantserd met een positieve energie om de uitdaging van elke dag aan te gaan.

 

Het is een nieuw geëxploiteerd familiebedrijf dat de kracht van positiviteit wil delen en een gezin dat graag inspanningen wil leveren om de benarde situatie van kinderen die in armoede in de Filipijnen leven, te verlichten.

Positive LifeCare
Wij helpen kinderen

Alle kinderen hebben recht op gelijke kansen. Genoeg te eten krijgen en in goede omstandigheden kunnen opgroeien, is het minimum.

We zijn van plan zoveel mogelijk kinderen te ondersteunen en hun leven een beetje beter te maken dan voorheen en ze te laten geloven dat er altijd hoop is voor iedereen. En juist om die reden zetten we ten minste 10% van onze winst in om aan een goed doel te schenken.

Inderdaad, de werking van dit bedrijf geeft ons dat onbetaalbare gevoel en het is persoonlijk verheugend om een bedrijf te hebben dat u in staat stelt om ondersteuning te bieden aan diegenen die het nodig hebben.

We zijn zo gezegend dat we ons doel in het leven hebben gevonden ... een familiebedrijf te hebben dat is verbonden met liefde en passie voor positiviteit - positiviteit maakt ons blij ^ _ ^

Bedankt voor het bezoeken van onze website en uw steun voor onze ambities wordt zeer op prijs gesteld.
Wij wensen u een positieve dag vooruit! God zegene.

Namens PLC
Met dank, Rob Koch & Aileen Francisco

colour your life
Hart Filipijnen
Aileen
Rob