Vandaag willen Wij graag een verzameling citaten over een nieuw begin delen.Dit is voor iedereen die een verandering in zijn of haar leven wil maken. Een nieuwe start. Laat iets los en ga verder met iets beters en bevredigender.

Wij van Positive Life Care geloven in het feit dat geluk voor iedereen bereikbaar is. Het maakt niet uit of dat op het werk, in uw bedrijf, in een relatie of in een ander belangrijk gebied van je leven.

Wat is een groeimindset?

Het is om het hele leven door te blijven leren en je mentaliteit, gewoonten en jezelf te verbeteren, zodat je je doelen en dromen kunt bereiken. Om als persoon te groeien en te begrijpen dat je kunt veranderen en dat jij, je gedachten en emoties en je levenssituatie niet vaststaan. Wij hopen dat je hier iets vindt dat je zal inspireren en je praktisch zal helpen om die verandering te maken en dat nieuwe begin te krijgen dat je nodig hebt.

‘Iedereen die nooit een fout heeft gemaakt, heeft nooit iets nieuws geprobeerd.
“Wat we met plezier leren, vergeten we nooit.”
“Actie is de fundamentele sleutel tot succes.”
‘Schaam je niet voor je mislukkingen, leer ervan en begin opnieuw.’
“Een waardevol leven is een verzameling van dankbare momenten”

Leave a comment